• August 9, 2022

Blomlökar i en kruka

Blomsterlökar i krukor, korgar eller brickor
Plantera dina blomsterlökar i fina och mysiga krukor. Du kan sedan dekorera terrassen med vackra färger. Blomlökar planteras vanligen i kruka på hösten. Du kan antingen plantera dem inomhus i ett växthus eller utomhus. Om du inte har planterat dem i kruka under hösten är det inget problem. Köp dem i knoppar eller nästan i blom i trädgårdsbutiken och sätt dem i en fin kruka. Jag planterar dem varje år i trädgården och i krukor. Både för inomhus och utomhus. Den ger dig genast en vårkänsla.

Det finns gott om valmöjligheter. De fina, hippa blomkrukorna och de vackra färgerna runt omkring mig gör mig glad. Druvor, påskliljor, hyacinter, tulpaner, krokusar etc. i vackra färger.

Det är också trevligt att ställa dem utomhus på ett bord framför fönstret eller på balkongen.

Se till att blomkrukan inte är för liten. För blomkrukor som du ställer utomhus är det viktigt att vattnet kan rinna bort. Ett par grytor i botten gör att det överflödiga vattnet inte stannar i botten av grytan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.